Legutóbbi

Hozzászólások

Szürke 2008

K�pHost 2.1 - K�pfelt�lt�s

Az annunakik lázadása

2010.07.23. 14:37 | Kilenc | Szólj hozzá!

Valamikor a régmúltban a sumér feljegyzések tanúsága szerint az ég istenei a Földre látogattak. A távoli óriásbolygó a Nibiru lakói azért jöttek a Földre, hogy nyersanyagot termeljenek ki a civilizációjuk számára. Föként az arany izgatta a fantáziájukat, amely Zacharia Sitchin szerint a hőt kibocsájtó Nibiru belső kémiai folyamataival állt összefüggésben. Az annunakik ötvenfős csoportokban, hatalmas szárnyas madarakon a Su-Szar ("Legfőbb Üldöző") névre hallgató ürhajókon érkeztek a bolygóra. Egy ízben ebből baleset is történt, amely során ötven annunaki az életét vesztette. Az annunakikat a nibirui uralkodói dinasztia két oszlopos tagja Anu fiai, Enlil és Enki vezette. Kettejük szembenállása késöbb komoly háborúskodásokba torkolott a bolygón. Az annunakik egyik csoportja az úngynevezett "alsó istenek" a felszinen tevékenykedtek és termelték ki a nyersanyagot, az ősi források tanúsága szerint kőolajat, aranyat és kobaltot kerestek.

Az annunakik ősi sumér ábrázolása:

 

A probléma akkor kezdödött, amikor a felszinen dolgozó annunakik lázadozni kezdtek a rossz munkakörülmények miatt és nem voltak hajlandóak folytatni a kitermelést. A munkát át kellett hárítani valaki másra és ekkor Enki előállt a munkásember (Lulu) teremtésének ötletével. Ekkor szabadult ki a szellem a palackból. Az annunakik persze lelkesen támogatták az ötletet hiszen igy felszabadultak a munka nyüge alól és igy már sokkal nagyobb tekintélyre tehetnek szert, mint a szolgáló faj munkavezetői. Ráadásul azok a városok, amelyeket kezdetben maguknak építettek igy átkerültek a szolganép kezébe és a felszinen robotoló annunakik visszatérhettek az eredeti életterükbe. Részben ez a magyarázata annak, hogy a városiasodás ilyen váratlanul, robbanásszerüen minden elözmény nélkül jelent meg a Földön, mert ezek az értelmes humanoid lények nagyon is a saját civilizációjuk fejlett technikai tudása alapján tervezték meg és építették fel a városaikat. Ekkor még persze nem gondoltak arra, hogy majd valamikor át kell adniuk a helyüket az embereknek. A sumér szövegek egyértelmüen arra utalnak, hogy az emberiség megteremtése a lázadozó annunaki istenek engedetlenségének köszönhető. 

A bejegyzés trackback címe:

http://kilenc.blog.hu/api/trackback/id/tr782171054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.