Legutóbbi

  • Zsazsanna Barta: MINDENKINEK SZERETETET ÉLETET TUDÁST ISTEN KÉPET EMBERSÉGET SZERETETET......A TORINOI LEPEL ÉLETÜN... (2021.01.25. 17:12) Inanna az annunaki ürhajósnő
  • Dr. Orbán József: @Arami: Mielőtt bele élnénk magunkat a 34.000 éves Kárpát-medencei itt létünkbe, javasolok egy öss... (2020.08.17. 00:37) A magyar ősvallás jelképe a boszniai Nap piramisban
  • Baltazár.: www.origo.hu/tudomany/20180524-kutatok-megfejtettek-miert-nott-aranytalanul-nagyra-az-ember-agya.h... (2018.05.24. 20:53) A Magyar Paleoasztronautika Oldal Fóruma
  • Kékavian: Naa 2016 van és eddig nem jött senki azaz nemsokára inkább mi fogunk valahova menni ha a politikus... (2016.11.30. 18:47) Kezdődik?
  • Baltazár.: A mai Borsban írtak Farkas Berciről. A címlapon vastag nagybetűkkel :"Egy űrhajós sem látott még u... (2016.01.17. 21:50) Világcsalás!

Hozzászólások

Szürke 2008

K�pHost 2.1 - K�pfelt�lt�s

A Magyar Paleoasztronautika Oldal Fóruma

2010.07.19. 13:15 | Kilenc | 8037 komment

Közkívánatra elindult a Magyar Paleoasztronautika Oldal fóruma! Mivel a törzstagok jelezték, hogy szükség lenne egy ilyen jellegű platformra, úgy gondoltam miért is ne tegyek eleget a kérésnek, hiszen így számtalan különféle gondolatot meg lehet osztani a téma iránt érdeklődőknek egymás közt. A fórum működését természetesen szerény személyem felügyeli és a moderátori feladatok is rám hárulnak, de remélem erre nem lesz szükség. A fórum egyfajta "off-topic" jellegű kezdeményezés. Mindenki, aki érdeklődik a paleoasztronautika iránt és meg szeretné osztani a véleményét másokkal ide írhatja a hozzászólásait a felvetett témákkal kapcsolatban. A fórumozás menete nem tér el a bejegyzések kommentelésének gyakorlatától így a megszokott módon lehet írni a kommenteket, ahogy a blog különálló bejegyzései esetében is szokás. A fórummal kapcsolatos technikai észrevételeiteket a bejegyzés dátuma után látható nicknevemre kattintva tudjátok elküldeni.
 
Mindenkinek Kellemes Fórumozást Kívánok!
 
Esekiel Stone.
 
Sajnos azóta megszűnt az eredeti oldal, de mivel nagyon érdekes és hasznos hírek jelentek meg itt, ezért a tárolt adatokat ha nem is sikerül mindet, megpróbálom visszamásolni. Remélem idetaláltok. Ímhol az utolsó 100 hozzászólás.
 
Kilenc 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kilenc.blog.hu/api/trackback/id/tr492160936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@gladiator07:

Úgy érted, hogy a magyar nyelvű képaláírást hogyan kell beállítani?
Igen Kyra2. Köszönöm előre is.
Ha így érted, akkor azt csak elmondani tudom, linkelni sajnos nem.

Az alsó sávban, a jobb oldali sarokban az óra és a fogaskerék között van egy jelzés, ha rámész az egérrel, a képaláírások opció jön fel. Lehet, hogy mindjárt magyarra lesz állítva, az első sor: "üzenet a tervezőktől", akkor nincs dolgod, de ha mondjuk angolra, akkor azon a fehér sávon, ahol az "angol" szó írva van van egy kis szürke háromszög, oda rámész,- az egy görgető sáv - és megkeresed a "magyart"
Kedves Kyra2. Köszönöm szépen a segítséget.
Sziasztok!

"Egy brit tudós talált egy, a mai Irak területéről származó ékírásos táblát, a 4000 éves felirat Noé bárkájának és az Özönvíz mezopotámiai változatát tartalmazza."

index.hu/tudomany/2014/02/02/noe_barkaja_kerek_lehetett/

Egy özönvíz volt megítélésem szerint, nem több. Ezt pedig elsőként a sumerok írták le. Ebben sem hazudtak, ahogy a többi "dologban" sem.

" -isteni büntetés keretében értelmezi az özönvizet (mert a föld az emberek miatt megtelt gonoszsággal), a mezopotámiaiak szerint még az embereknek azért kellett elpusztulniuk, mert túl hangosnak találták őket az istenek."

Érdekes.
Talán kiemelendő, mert igencsak fontos részlet.

"-Noé ószövetségi története legkorábban a Krisztus előtti 9. századból származtatható, a most megtalált ékírásos szöveg ennél legalább két évezreddel régebbi-"

religion.blogs.cnn.com/2014/01/28/new-discovery-raises-flood-of-questions-about-noahs-ark/

Ez régészet kategória, nem fikció. Ennyit közölnek "velünk", de ez roppant kevés, sokkal többet tudnak, ez egészen bizonyos. Csak nagyon "meredek" a történet.
@-Laikus-:

Olyan kerek lehetett Noé bárkája, mint azok a hatalmas űrállomások, amelyeknek a fantáziaképe látható több tervrajzon azok között, amelyeket az emberiség is szándékozik az űrbe juttatni.

No, azokra felférhettek a fajok kettesével(mondjuk lefagyasztva, (valamiféle embrionális állapotban) és még emberek is családostól....

A mi tudósaink meg csapatostól keresik Noé bárkáját az Araráton...
Noé, bárkálya az egy - GÉN, bank volt, ahogy ma is a fellelhető pontokon - MA, is minden állat, és növény mikro öszetevőit elraktározták már, mélyen a föld alá. Norvégia mélyedéseiben, talál6óak, és észak amerika mélybe vájt barlangjaiban. Ergo. készülnem a következő teljes katasztrófára.., miután újra lehet indítani az ujjá alakított föd ökoszisztémáját. Ami már többed alkalommal megtörtént. A földi élővilág be lett telepítve, hisz ezért van enyi fajta születési módozat. Egy egy korszak, követte a másikat.

Ezért igaz az, hogy a titkos társaságok tudnak mindent ezéert menekítik - EL, a GÉN, állományt!
Ősi idegenek VI. A sátán-összeesküvés

Ez a rész az ősi szövegek újraértelmezéséről szól, mely szerint a sátán inkább földönkívüli lény lehetett, mint a halhatatlan gonosz erő....

www.dailymotion.com/video/x1blesf_osi-idegenek-vi-a-satan-osszeeskuves_school
Szellemvilág létezik, és igen sok rosszat tesznek.
Aki nem tud róla vagy nem akar tudni róla azt úgy meg szívatják, hogy a torkos borz is kiröhögi, elveszik a jó kedvét egy életre.
Sziasztok!
Jól figyeljetek arra, amit mondok. Még november 11.-én az édesanyám számítógépére lementettünk egy csomó képet, amit már nem emlékszem hol találtunk a neten. Valami Dániából származó fickó hagyatékában találtak egy csomó rajzot, és írást angolul, aki annak idején a Nasa-nál dolgozott. Ezek mind fura szárnyas lényeket, űrhajókat, gépeket, egy bolygó pólusa fölött lévő átjárót, vagy lyukat, gömb alakú szondákat ábrázoltak. Úgy voltunk vele, hogy majd idővel, ha lesz kedvünk, megpróbáljuk lefordítani az angol szövegeket, hátha valami érdekes dolog derül ki belőle. A múltkor az édesanyám mesélte, hogy újra meg akarta nézni a képeket, és megváltozott a méretük, halványabbak lettek. Most az előbb megnézte újra, és most már én is kíváncsi lettem, mert ilyet még életemben nem láttam, igaza van, tűnnek el a képek. Már nem lehet elolvasni a szöveget, semmit belőle, és van olyan kép, amin már szinte semmi sem látszik. De a többi is egyre halványabb, már alig látszik. Hogy a fenébe létezik ez? Ki tud belenyúlni távolról a számítógépünkbe, és felismerhetetlenné tenni ezeket a képeket? Egy dátum még kinagyítva látszik, amiről külön nagyítást csináltunk már akkor: Ampel 1947. Valaki adjon nekem magyarázatot, hogy történhet ilyesmi! Nem találjuk már az eredeti cikket, de Ampel címszóra egy amerikai microchipeket gyártó cég jött elő. Ez felettébb különös, sőt egyenesen ijesztő. Hogy miért, az egy külön történet.
Azt hiszem darázsfészekbe nyúltunk.
@hazati: Küldd el minél több helyre a képeket, pl. nekem. Képszerkesztő alkalmazásokkal láthatóvá lehet tenni.
kilenckilenc@freemail.hu
Tegnap az üzenet megírása után még addig kerestem, amíg végül rátaláltam, és ott minden tökéletesen látszik. Ami viszont a mi számítógépünkön van, az tényleg tűnik el, olvashatatlan lett, és a mérete is kicsi lett. Ezt nem értem akkor se. Viszont a link, amit küldök, ott minden oké. Nem tudnátok az angol szövegeket lefordítani rajta? Akár hasznos is lehet az az információ. Én sajnos nem tudok angolul. De nagyon kíváncsi lennék, mit tudott az az ember.
paranormal.hu/?p=129802&cpage=1
Ősi idegenek VI. : Az Annunaki kapcsolat

Lehet, hogy az Anunnaki istenek többek egyszerű legendánál? Lehet, hogy a civilizáció 5000 évvel ezelőtti hirtelen és hatalmas fejlődése az ő földi jelenlétüknek köszönhető?

www.dailymotion.com/video/x1c0tmb_osi-idegenek-vi-az-annunaki-kapcsolat_school
@hazati:

Sziasztok!

Hazati barátom, Ők azok, akikről annyi mindent összehordtam jelen oldalon és sok esetben. Baltazár barátunknak is igaza van, az ún. szellemvilág is létezik, de modernebb formában fogalmazva, az egy másik dimenzió, amelyet szintén Ők uralnak. Régen démonoknak nevezték ezeket az entitásokat.

Ezért is fontos, hogy jónak kell lenni ebben a (direkt) igazságtalan világban. Nem oly könnyű feladat ez, ahogyan sokan azt elképzelik. Arra pedig tessék jól odafigyelni, miket írogatunk a "szabad" interneten. Csupán annyira szabad, mint amennyire igazságos jelen világunk. Könnyen tönkretesznek bárkit, aki komoly veszélyt jelent "számukra", vagy így, vagy úgy. Szimpla paranoia? Nem hinném.

Legyetek jók.
-Laikus-. Csillagos 5 - Ös..
Ezékiel, Énok könyve, sumer írások, Biblia stb. Mindenhol írnak "róluk", különböző aspektusból tekintve, és jelen világunk is tele van az "ujjlenyomataikkal". Jelezvén ezzel is tudatosan, igaz némileg burkoltan-, hogy miről is szól a történet. De a többség nem is figyel ezekre a dolgokra, mivel "kisebb gondjuk is nagyobb ennél" címszó alatt gondolkodnak, ami tulajdonképpen valahol érthető is. De valójában ez az igazi nagy gond, a kiindulópont, ami sokak számára maga az "őrületet" jelentené. Azért jobban belegondolva, tényleg igencsak rémisztő mese? mindez.
@gladiator07:

Gladiátor barátom, köszönöm. Csak próbálok átlátni a történeten már jó ideje. Egy nagy kirakós játék az egész, Ők is szeretnek "játszani", számunkra óriási mértékben, és nem mindig pozitív értelemben. Nincs empátia.
A gyerekek nagyon kedvelik a LEGO játékot. DNS.

Legyetek jók!
Ősi idegenek VI. A kristálykoponyák.

Lehet, hogy a kristálykoponyák egy bonyolult átverés részei? Vagy nagy és talán földönkívüli hatalommal rendelkeznek? Ebben a részben a legellentmondásosabb ősi leleteket vizsgáljuk meg.

www.dailymotion.com/video/x1cttro_osi-idegenek-vi-a-kristalykoponyak_school
Ősi idegenek VI. A hármas szám hatalma

A hármas szám iránti tisztelet több ezer éves múltú, és ma is felfedezhető a művészetben, az építészetben, a tudományokban, az irodalomban és a vallásban. Thoth smaragdtáblái az ősi bölcsesség alapjait összegezték... Mi az, ami ennyire lenyűgözi az emberiséget ebben a számban?

www.dailymotion.com/video/x1dnvnf_osi-idegenek-vi-a-harmas-szam-hatalma_school
A mindenségben nincs hármasság.., csak rétegzettség, amely számolatlanul szivárványzik, és változik, a végtelen.., DUALITÁSIG.
Emberi korlátolt befejezetlenségig kapaszkodók kampuszkénti dekalrációja.., a tudatosság hiánya, elefántcsonttoronyba csomagolva. Csak hogy a godolkodás ne legyen szem előtt.
Tiltott történelem: Krisztus vérvonala

Házasok voltak-e Jézus és Mária Magdolna, illetve voltak-e gyermekeik? Franciaországba utazik Jamie, hogy megismerje azon családok történetét, akik Jézus Krisztus leszármazottainak tekintik magukat.

www.dailymotion.com/video/x1evse6_tiltott-tortenelem-krisztus-vervonala_school
Ősi idegenek VI. Az istenek mágiája

Sok mindenre használták az ókorban a varázslást a gyógyítástól az istenekkel való párbeszédig. De valójában az istenek hatalmának másolására használták akkoriban a mágiát?

www.dailymotion.com/video/x1fayka_osi-idegenek-vi-az-istenek-magiaja_school
@jumas:
Nézegettem néhány részt ebből az "ősi idegenek" sorozatból .
A műsorok alapján én azt látom , hogy az ezeket készítők valószínűleg földön kívüli segítséggel rendelkeznek . Hiszen az ő felfogásuk alapján olyan ember a földön nem lehet , hogy bármilyen értelmes dologra is magától rájöjjön , így valószínűleg maguktól ők sem tudták kitalálni azt a sok hülyeséget amit a filmekben előadnak .
@Merkurius: Akkor én is földönkívüli segedelmet kapok? De jó! :D
Szia Kilenc .
Azt én nem tudom , hogy Te milyen segedelmet kapsz .
A földön kívüliek számomra fizikai lényeket jelentenek , akik nem a földön készült és nem a földi viszonyokhoz alkalmazkodó fizikai testtel rendelkeznek . Lehet , hogy van olyan technikai tudásuk amivel az emberek nem rendelkeznek , de tulajdonképpen a teljes élethez a földön nincs is rá szükség .
Az ilyen technikai tudással , esetleg még érzések mentes intelligenciával is rendelkező lényeket egyáltalán nem nevezném "isteneknek" , mint ahogy az a filmekben sokszor elhangzik .

Másrészről ha nézzük a lelki ,szellemi szinten mindenki földön kívüli lehet , mert a lélek és a szellem nem a földön keletkezett , viszont a föld anyagába , fizikai testbe belépve felvettük a földi minőséget , ezáltal vagyunk földiek , Emberek .
Emberek , akik itt szabad akarattal rendelkeznek ( persze a többség ezt a minőségét elveszíti az évek során ) , a földön jelenleg ez a fő meghatározó erő , meg már ez volt régebben is , csak akkor még , először szinte alanyi jogon járt , később pedig a jelenleginél kevesebb volt a feltétel ezen erő eléréséhez .

Segíthetnek neked fizikai földön kívüliek néhány dologban a jelen fizikai testednek kedvezőnek tűnhet , de nem segíthetnek abban , hogy önmagad tudj lenni ( sőt ahogy látom inkább ennek az ellenkezőjét akarják ) .
Inkább segíteni akarnak a földön már élt , vagy élni készülő jelenleg fizikai testben nem lévő lények , de a saját öntudatra ébredésedben ők sem tudnak olyan mértékben segíteni , hogy azt megoldják helyetted . Ugyanis amíg az Igazság erején kívül bármilyen más irányítási lehetőséget elfogadsz magad fölött addig azáltal el is zárod magad a valós Isteni öntudatra ébredésedtől .

Az öntudatra ébredt ember számára a tudata irányításával , amíg nem akar senkinek ártani , a Teremtő energiája által szinte bármi elérhető mindenféle technikai eszközök nélkül . Az egyetlen dolog ami határt szabhat talán az ember képzelete .
Viszont amíg Te más segítségét várod , ill. veszed igénybe , vagy esetleg félsz , valakitől , gyűlölsz valakit stb. addig erre nem lesz meg a lehetőséged .
maga-a-valosag.hu/
Támadják az oldalt.
Érdekes... valakiknek szerintem szúrta a szemét az igazság.
Szánalmas.
@MySee:

Sziasztok,

Tisztelt MySee. Ezt írtam eme oldalra nem oly régen.

"Arra pedig tessék jól odafigyelni, miket írogatunk a "szabad" interneten. Csupán annyira szabad, mint amennyire igazságos jelen világunk. Könnyen tönkretesznek bárkit, aki komoly veszélyt jelent "számukra", vagy így, vagy úgy."

Az általad linkelt oldalt ismerem, és bizony sok igazságot írt az illető, ami az Anunnaki témát illeti. Erre tessék, támadják az oldalt....ami pedig jelen világunkban zajlik (lásd Ukrajna), az sem a véletlen műve. Kifinomultak, precízek, empátia nélküliek, és minden a terv szerint halad, amit nem éppen mostanság készítettek. Ők nem sietnek, van idejük. Mielőtt "teremtünk", rombolunk. De a piszkos munkát majd elvégzik a karantén lakói. Nagyon röviden összegezve ennyi, egy igencsak szűk csoport amely emberekből áll, mindezekkel tisztában van. Ismételten, egy igencsak szűk csoportról beszélünk, mi csupán a felszínt kapargatjuk.

Ukrán pénz.

upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/22/500-Hryvnia-Skovoroda-back.jpg

Az "ördög" a részletekben rejlik.
Még valami.
Különösképpen kedvelik a háborús "játékokat", erre ékes bizonyíték az emberiség történelme. Pedig alapjában véve maga az ember békés lénynek lett teremtve, csak "belepiszkáltak", ezáltal irányítható lett, és ugye a gének.

US war games in Black Sea 'speak in clear voice' to Russia: White House.

www.presstv.ir/detail/2014/03/12/354294/us-war-games-message-for-russia-wh/

Eközben megy a VV butító műsora a tömeg részére. No persze ez sem véletlen.
Ősi idegenek VI. Uralkodók, királyok és fáraók

Ókori uralkodóknak, királyoknak és fáraóknak gyakran tulajdonítottak földöntúli erõt, képességeket és bölcsességet, és sokukat alattvalói istenként tisztelték. Kik voltak õk?

www.dailymotion.com/video/x1gq4nv_osi-idegenek-vi-uralkodok-kiralyok-es-faraok_school
Ősi idegenek VI. Idegen gyógyítók

Különbözõ kultúrákban bukkannak fel azonos istenségek, madárszerũ alakok, akik több ezer évvel ezelõtt elhozták az emberiségnek a fejlett gyógyítás tudományát. Kik voltak ezek az õsi orvosok?

www.dailymotion.com/video/x1gxyl4_osi-idegenek-vi-idegen-gyogyitok_school
Sziasztok,

Azért már itthon is foglalkoznak a témával.

Az USA-nak tudomása van egy nálunk fejlettebb faj létezéséről – Ufó dokumentumokat szivárogtatott ki Edward Snowden!

internetfigyelo.wordpress.com/2014/03/20/az-usa-nak-tudomasa-van-egy-nalunk-fejlettebb-faj-letezeserol-ufo-dokumentumokat-szivarogtatott-ki-edward-snowden/#comment-32803

Az igaz, hogy a föld felszíne alatt is léteznek bázisok, de az igazi "főnökök" fentről irányítják az eseményeket. A föld felszíne alatt lévő "idegen" entitások, egyszerű helytartók, amelyek csak parancsokat hajtanak végre, ők a hierarchikus rendszerük alsóbb képviselői. A kollaboráns emberi "elit" pedig mindent kérdés nélkül végrehajt. Ez egy nagyon-nagyon szűk réteg, de azt hiszem ezt már említettem.
Sziasztok,

Egy újabb érdekes adalék.

A Világbank volt jogtanácsosa (Karen Hudes) felhívta a figyelmet egy második faj jelenlétére a Földön.

"Állítása szerint a Vatikán igen nagy szerepet játszik a gazdaságot irányító folyamatokban, melynek érdekcsoportja nem evilágból való, hanem egy máshonnan jött civilizáció. A faj képviselői a befolyásos politikusokkal, közgazdászokkal szövetkezve manipulálják a tőzsdei eseményektől kezdve a médián át egészen a napi eseményeket is. További feltételezések szerint azonban nem csak a Vatikán az egyetlen központja ennek a mindent átszövő szervezetnek, hanem szinte minden országban is jelen vannak."

Ez pedig kérem elhangzik az alábbi interjúban.
Videó link.

www.youtube.com/watch?v=JcwnbQzNz9Q

Nos, vajon melyik fajról beszél, ez volt igencsak befolyásos személy? Nekem lenne egy tippem, de több esetben írtam már erről, és a "mátrixról", és emberekből álló igencsak szűk rétegről, akik ezekről a dolgokról tudnak, és kollaboránsok. Pedig a linkelt videót ma láttam először, és a szóban forgó hölgyet sem ismerem. Szkeptikusok is bőven elgondolkodhatnak a dolgon. Mert jómagam erősen kétlem, hogy ennek nincs alapja. Ja, és talán még annyit mindehhez hozzáfűznék, ez a bizonyos "másik faj" nem mostanság érkezett a Földre.
Egy aprócska kiegészítés a fentebb látható Karen Hudes által (A Világbank volt jogtanácsosa ugye) elmondottakhoz.

David Icke és a hüllő apokalipszis. Magyar felirat.
-:2013 szept. 6-

www.youtube.com/watch?v=TPhtBFNtQ-o#t=117

Lehet, hogy ezekben a dolgokban csak én látok erős analógiát. Azért érdemes megtekinteni a videókat, talán többen elgondolkodnak a koncepción.
Sziasztok,

A krokodil az fontos egy keresztény ceremónián, meg az egy szem.
Rio de Janeiro 2013.

http://www.laprensa.hn/csp/mediapool/sites/dt.common.streams.StreamServer.cls?STREAMOID=tJ3rLO8B_GMAbIy1sFBJqc$daE2N3K4ZzOUsqbU5sYv7Z0bn4me$iNpUkfr0D5BdWCsjLu883Ygn4B49Lvm9bPe2QeMKQdVeZmXF$9l$4uCZ8QDXhaHEp3rvzXRJFdy0KqPHLoMevcTLo3h8xh70Y6N_U_CryOsw6FTOdKL_jpQ-&CONTENTTYPE=image/jpeg

Az oldal illetve a forrás.

www.laprensa.hn/media/fotogalerias/377494-280/el-papa-francisco-en-brasil?mainImg=19

Mindehhez tegyük hozzá, a fentebb linkelt Karen Hudes interjút. No persze elképzelhető, hogy ez is a véletlen műve.
Sziasztok,

Igen, az emberek döntik el valójában, mi is történik majd a Földön. Az alábbi cikk is ezt bizonyítja. Nincs "kiválasztott" emberi faj, ez mese. Csak emberek vannak egy ún. karanténban.

"Gary McKinnon, aki feltörte a NASA és a Pentagon számítógépeit, megdöbbentő titkokat tudott meg.

Az USA évek óta megpróbálja kiadatását elérni. Az amerikaiak 70 évre börtönbe akarják ültetni, mert feltört titkos információkat tartalmazó számítógépeket.

Gary, akit saját köreiben Solo nicken ismertek, 2001-2002-ben valóban feltört 97 kompjútert. Elmondása szerint nem rossz szándékkal tette. Azt akarta megtudni, hogy a Pentagon és a NASA mit tud az idegenekről, az antigravitációról, az új energiaforrásokról és minden más technológiáról, ami esetleg az idegenektől származhat. A hekker felfedezte, hogy létezik egy "Titkosítás projekt", és kb. 400 olyan bizonyítékot talált, amik azonosíthatatlan repülő tárgyak megfigyelésével kapcsolatosak.

"Nemcsak azonosítatlan repülő tárgyakról, de egyéb szerkezetekről is szó volt ott. A szemtanuk meg olyan emberek voltak, akik rászolgáltak a bizalomra: a katonai repülés diszpécserei és azok a srácok, akik az atomrakéták kilövéséért felelnek." - hangsúlyozta ki McKinnon a Wired News internet portállal folytatott telefonbeszélgetésben.

"Valamikor megismerkedtem egy nővel, a NASA fotográfus szakértője volt. A Johnson Űrcentrum 8. sz. tömbjében kollégái napokon át szputnyikok által küldött fényképeket retusálnak. Eltüntetik róluk az ufókat. Feltörtem az ottani számítógépeket, azokat, amik az említett tömbben voltak. Amíg meg nem szakadt a kapcsolat, a "nem feldolgozott" csomagból sikerült kiemelnem és megnéznem egy fényképet. Egy ezüstös, szivar formájú objektumot ábrázolt, az oldalán valamilyen gömbökkel. A Föld felett függött. A felvételt egy magasabban elhelyezkedő szputnyik készíthette. A "szivaron" nem vettem észre egyetlen szegecset, összeillesztést sem, szóval semmi "emberit".

És most jön a legmeglepőbb: McKinnonnak sikerült hozzáférnie a Non-Terrestrial Officers -szó szerinti fordításban "Földön kívüli tisztviselők" fájlhoz. Az az USA fegyveres erői olyan tisztjeinek nevét és rendfokozatát tartalmazta, akikről több adat egyetlen létező dokumentumban sem volt fellelhető.

"A csomagban információk voltak arról is, hogy a tiszteket egyik hajóról a másikra szállítják át."- mondta a hekker. "Azonban az említett nevű hajók és bázisok szintén nem léteznek."
Mindebből az következik, hogy a "csomagban szereplő" tisztek valahol messze az anyabolygójuktól távol szolgálnak. Lehetséges, hogy közülük valaki a NASA felvételén szereplő bázison..."
Anunnakik nem léteznek, az "idegenek" barátságosak, csupán azért nem lépnek velünk kapcsolatba, mert úgymond "rosszak" vagyunk. Aha....

A forrás linkelését nem tudtam küldeni, mert ezt írta ki a "komment küldése" után.

"Üzenetedben olyan kifejezést vagy linket használtál, ami tiltott. Fogalmazd át és küldd el újra! "

kontroll-blog (egybeírva).

Tehát így próbáljátok. www. név. com
Tiltott történelem: Az óriások titka

Jártak és éltek-e óriások valaha a földön? Ezen epizódban Jamie felkutat és találkozik olyan vitatott tudósokkal és régészekkel, akik bizonyítékkal rendelkeznek arra, hogy valaha léteztek óriások.

www.dailymotion.com/video/x1nctnu_tiltott-tortenelem-az-oriasok-titka_school
Sziasztok,

Az Illuminati és az annunakik titkos egyezsége

www.youtube.com/watch?v=kO9Q9FDWLqo

Már jóformán bele az arcunkba. Miért? Mert a legtöbb ember még ennek ellenére is csupán legyint. Mondván hülyeség....

Pedig elgondolkodtató. Tehát lehetőleg tessék jobban átgondolni, aztán a megfelelő konzekvenciát levonni.

Boldog Húsvéti Ünnepeket kívánok!
Tiltott történelem: Fatima harmadik titka

Szándékosan fedte el a Vatikán Fatima harmadik titkáról az igazságot? Az igazság kiderítésére, a vezető szakértőkkel való találkozáshoz, Portugáliába utazik Jamie.

A hatalmi rendszer nem kedveli, ha új bizonyítékok megkérdőjelezik az örökölt bölcsességet és kétségbe vonja az évtizedek és évszázadok alatt tényként elfogadott elgondolásokat. Az évek folyamán rendkívüli történeteket temettek vagy titkoltak el, és a bátor embereket, akik megpróbálták elmondani az igazságot akadályozták vagy megbélyegezték illetve mindkettőt tették. Mostanáig. Az előadó Jamie Theakston megpróbál a legmélyére ásni annak, hogy mit gondolunk, tudunk, menet közben alaposan megvizsgálva, megfontolva, tanulmányozva és elemezve ezeket. Az olyan történetekkel, mint a templomosok elveszett kincse, Krisztus származása és a Salamon kincse Jamie és kutatói csapata az évszázadok óta eltemetett mítoszokról fedi fel az igazságot.

www.dailymotion.com/video/x1q3fu9_tiltott-tortenelem-fatima-harmadik-titka_school
@jumas: Érdemes megnézni? Végére járnak a dolgoknak, vagy ebben a részben is csak a filmszalagot pocsékolták?
@Kilenc: Elhangzott benne a lényeg. Csak megerősíti amit a jósok is mondtak. Igaz hogy nem kiabálták világgá, de nem is suttogták. Aki figyelt hallotta.

Úgyhogy érdemes volt megnéznem :)
Kösz Jumas
Tiltott történelem: Salamon kincse

Jeruzsálembe utazik Jamie annak kiderítésére, hogy a Salamon király templomának Kr. u. 70-ben zsákmányul kincseit visszavitték-e Rómába vagy a főpapok rejtették el azokat.

www.dailymotion.com/video/x1s6713_tiltott-tortenelem-salamon-kincse_school
Tiltott történelem: Az alkimisták titkai

Jamie szemügyre vette minden idők négy leghíresebb és legrejtélyesebb alkimistájának a történetét. Valóban kapcsolatban álltak az 'ismeretlennel' vagy ügyes előadók és illuzionisták voltak?

www.dailymotion.com/video/x1tgf34_tiltott-tortenelem-az-akimistak-titkai_school#from=embed
Tiltott történelem: A templomosok elveszett kincse

Jamie útnak indul az egyik legnagyobb kincskeresése történetének felfedezésére, és vajon a Mahone öböl, új-skóciai egyik lakatlan szigetén rejtették-e el a templomos lovagok a kincseiket.

www.dailymotion.com/video/x1ub1fr_tiltott-tortenelem-a-templomosok-elveszett-kincse_school#from=embed
Sziasztok,

Az alábbi cikket ma olvastam először. Azt a könyvet amelyet az írás úgymond elemez, szintén nem olvastam, és nem is ismerem. Ellenben nagyon sok párhuzamot véltem felfedezni azzal kapcsolatban, amit jelen oldalon és sok esetben szóba hoztam. Konkrétan a szubjektív teóriámra céloztam ezáltal. Igaz, kezdetben csak az Anunnakikat említettem, de azóta igencsak sokat kutakodtam mint laikus, és már nem először említettem meg itt az elképzeléseimet. Mindazonáltal természetesen nem kell elfogadni, de magam részéről már egyre jobban úgy ítélem meg (ezt is felhoztam már nem egyszer itt), miszerint a szóban forgó Anunnakik, nem egyebek mint a Bibliában szereplő bukott angyalok. A sumer agyagtáblák azt is említik, hogy ezek az entitások az egész Föld bolygót uralták, tehát nem csupán a Mezopotámiai területeket, hanem az egész bolygót. Ezt napjaikban globalizmusnak hívják, és ez is történik érdekes módon jelenleg a világon. A kialakulóban levő krízis, ami Oroszország és a Nyugat között van, abszolút nem nevezhető veszélytelennek. Nagyon is komoly dolog sajnos, de talán az egész már régen tervezve van. Talán.

"Azazel pedig megtanította az embereket kardot és kést, pajzsot és vértet készíteni" -Énok könyve részlet-

Ebből kifolyólag talán jobban érthető, a világ számos pontján és eltérő kultúrákban fellelhető ősi építészeti analógia, és a politeizmus mint jelenség. Azt se feledjük, sok ősi vallás égből érkező és egyben tanító "istenekről" beszél. A sumer is. De könnyen elképzelhető, hogy olyan dolgokra tanították meg anno az emberiséget, ami egyenesen a romlásba vezette a világot minden aspektusból, ha kicsit jobban szemléljük napjaink eseményeit vagy magát az értéktelen-értékrend terjedését, akkor könnyen azt a konzekvenciát vonhatjuk le mindezekből, hogy jelenleg is ilyen irányba halad világunk. Ezért is érdekes az alábbi cikk. Mert van autentikusnak nevezhető alapja. Sajnos. Azt pedig csak ráadás, ha valóban ez csupán valaminek a kezdete.

Akit érdekel a téma, az mindenképpen rágja át. Amennyiben már linkelte valaki régebben, akkor elnézést. Én ma olvastam először, ahogy azt már az elején is említettem.
Tessék:

ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/11/egy-idegen-megvaltorol-tett-vatikani.html

Sziasztok.
filantropikum.com/meglepo-felfedezes-ufot-abrazol-egy-erdelyi-templom-falkepe/

A cikk megbízhatóságáról semmit sem tudok de gondoltam belinkelem. :)
Sziasztok .
Látom nem nagyon megy a beszélgetés , azért , ha valaki olvassa szeretném megkérdezni mi a véleményetek Dani meglátásáról .

kiralysag.network.hu/video/szentseg_a_kiralysagban/kubinyi_tamas_agora__szent_korona__varga_tibor_molnar_kocsis
Kedves Merkurius,
akinek megy az asztrál utazás, nem téma megtalálni az eredeti Koronát, csak legyen kísérője, védelmezője...
@Z.Gábor: Szia Gábor , köszönöm a választ .
Nem is gondoltam , hogy ez ilyen egyszerű , esetleg ráérő idődben utána néznél ,hogy merre lehet :) .
Merkurius,
amikor én láttam, rögtön betámadtak ketten (valami szellemi lények, mondjuk úgy kitessékeltek), ebből adódóan olyan rövid ideig volt előttem, hogy még csak le se tisztult a kép, de lehet azért mert a két támadóra fókuszáltam ... de nem igazán asztrál utazás az amiben én láttam....
Merre lehet? Ott kell keresni ahonnan a "hamis" ered.... :) Európa, tőlünk kicsit keletre a csizma országban :D
Üdv.
Kilenc , Gábor köszi a válaszokat , ezek szerint valahol meg van , vagyis van , tahát valóban nem a jelenleg a parlamentben lévő korona a valós Szentkorona .

Egy kicsit más , nem jöttök az evernessre ?
Merkurius,
Szívesen! (azt hiszem a vatikánban,...)
Everness, sajnos nem leszek otthon, de érdekes lehet! :)
Merkurius,
bár az íráson még nem rágtam át magam, de a képeken jól láthatóak a Korona és Korona közti különbségek... szent.korona.gportal.hu
Jó kihalt ez a blog. :(
@Detros: Már mindent megtárgyaltunk :)
Most csak várunk
@Detros: A magas szőkékre. :D
A holdkelte c. filmben mutattak egy fényképet ami a holdon készült, de kiretusálták homályos volt az a kis rész a képen. A távolban volt valaki aki valamit csinált ott a holdon (talán le hajolt valami mellett) és elég nagy növésű volt. Az ember köpni nyelni nem tud, hogy mik vannak
(ha valaki emlékszik erre)
Ősi idegenek VI: Idegenek és csillagkapuk

Világszerte élnek olyan legendák, melyek az istenek birodalmába való titkos átjárókról szólnak. Ezek az átjárók (vagy csillagkapuk) csak mítoszok, vagy létezett csillagközi utazás az ókorban?

www.dailymotion.com/video/x23xil0_osi-idegenek-vi-idegenek-es-csillagkapuk_school
Õsi idegenek VI: A csillaggyermek

Az ókori görög, egyiptomi és számos más kultúra legendáiban is megtalálhatók olyan kivételes gyermekek, akik emberek és istenek közös leszármazottai. Lehet, hogy ezek a történetek nem csak mítoszok?

www.dailymotion.com/video/x24ha89_osi-idegenek-vi-a-csillaggyermek_school
@jumass: Hurrá él a blog! :D
Ősi idegenek VI: Idegenek és az Elveszett Frigyláda

A bibliai történetek isteni erőkkel ruházzák fel a Frigyládát. Ezek a történetek csak mesék, vagy a Frigyláda valóban földöntúli erőket rejt?

www.dailymotion.com/video/x24x4yk_osi-idegenek-vi-idegenek-es-az-elveszett-frigylada_school
Ősi idegenek VI: Idegenek és tiltott szigetek

Rejtélyes szigetekről, fejlett civilizációkról és édenkertekről szóló legendák keringenek a hajósok körében már a történelem kezdete óta. Lehet, hogy több van a legendák hátterében?

www.dailymotion.com/video/x24xebf_osi-idegenek-vi-idegenek-es-tiltott-szigetek_school
Ősi idegenek VI: Idegenek Amerikában

I.e. 8000-bõl származó, különös kőbevésések, az új világ megmagyarázhatatlan észlelései, az amerikai nyugatra lesújtó, ijesztő anomáliák. Mi lehet még Amerika múltjában?

www.dailymotion.com/video/x24xj0v_osi-idegenek-vi-idegenek-amerikaban_school
Ősi idegenek VI: Az istenek kincsei

Lehet, hogy a világ legnagyobb ókori relikviáit szándékosan rejtették el, és földönkívüli erõk védik õket?

www.dailymotion.com/video/x25fuem_osi-idegenek-vi-az-istenek-kincsei_school
Ősi idegenek VI: Idegenek és a vörös bolygó

Csupán feltũnõ, vörös színe és az éjszakai égbolton elfoglalt feltũnõ helyzete miatt vonz minket a Mars? Vagy a vonzalomnak egy mélyebb, földönkívüli kapcsolat az oka?

www.dailymotion.com/video/x25yxju_osi-idegenek-vi-idegenek-es-a-voros-bolygo_school
Szombat este 20,40-kor az ATV-n a Harmadik típusú találkozások lesz.
2015 első kommentje :D
Szomorúan látom,hogy még mindig kihalt a fórum. Pedig jó volt ide járni, mindig volt valami jó olvasnivaló, meg Jumas feltöltött dokumentumfilmjei. ;)
Úgy látszik,hogy még mindig várjuk,hogy jöjjön valaki/k vagy történjen valami. :D
Üdv mindenkinek.
@Detros: Itt meg a második, lassan jár a postás :)
A fészbuk elszív mindenkit, vannak paleós oldalak is (bár nem szoktam irkálni)
BUÉK :D
@Baltazár.: De ott a színvonal is alacsony. Minden marhaságot megosztanak. Itt viszont "ritkán szól", de nagyot. Lopkodnak is rendesen.
www.youtube.com/watch?v=sdYuJxx8IxI

Mi a véleményetek róla ??
Nekem van , de hátha lesz másnak is :) .
@Merkuriusz: Egyszer egy Szántai vagy Pap Gábor előadáson mondta egy ott lévő valaki, hogy a kínaiaknak vannak feljegyzéseik ősi kultúrákról és amikor ott jártak magyarok akkor előjött a magyar őstörténet és erre azt mondták, hogy : Nem tudjátok az őstörténeteteket ? Kérdezzetek minket. A jégkorszak alatt vándoroltak le a Kárpát-medencéből a mai Egyiptomba majd keletre (Mezopotámia) és onnan vissza haza. Röviden csak ennyit mondott. De hogy kik voltak Kínában és még miket tudnak nem tudom. Persze ez így túl egyszerű lenne, de a lényeg.
Az előadást még nem néztem végig csak eszembe jutott róla.
Szia Baltazár .
Én megnéztem többször is , de igazából nem lettem okosabb .
Ahhoz képest , hogy nemzeti oldalról , hogy "reklámozzák" Borbolát , én többet vártam volna tőle . Megfejti , hogy egy mese , valójában egy csatát jelentett , tulajdonképpen minden konkrét magyarázat nélkül még nem nagy dolog . Másrészt támogatja a hivatalos nézetet . A piramis temetkezési hely volt , valamint azokat a megnevezett fáraók építtették . Bár azt már nem mondja el mi módon . Persze lehet , hogy tud ennél többet is lehet ez csak egy megfelelési kényszer a jelenrendszernek , de szerintem ő jól érzi magát így ., ....
@Kilenc: Van paleós oldalad a fészbukon?
@Kilenc:
:D
Van egypár oldal ami érdekes lehet-ne, ( most nem akarom sorolni) de amikor beleolvasok a hozzászólásokba akkor végem. Ennyi hülyét. Nyílt csoportok zárt csoportok, kérek engedélyt megkapom olvasgatom aztán kilépek. Katasztrófa ami van ! Nem is érdemes hozzászólni, azért akad néhány akik kijavítanak másokat de nekem ehhez nincs már türelmem
Ugyan azok a "hírek" mennek mindenhol de az összefüggéseket és az ellentmondásokat nem tárják fel.
Nem változik itt semmi
@Baltazár.: Én ezért nem is nyitok ott oldalt. Nem győzném magyarázni, cáfolni a sok hülyeséget. Pl. benyelik, hogy van egy földönkívüli múmia, ám azt ábrázoló kép egyértelműen manipulált.
Ide szerintem még nem került fel olyan történet, aminek nincs alapja.
@MySee: Én néha rákukkantok
Szerintem az elmúlt évekhez képest nagy a nyugalom. Valami készülődik
Valamelyik fész oldalon ajánlottam ezt az oldalt
Ja, a múltkor mondtam valakinek, mert szóba jöttek az egyiptomi piramisok, hogy hát Boszniában vannak nagyobban is, nem is tudta, de azt igen, hogy "űrhajókkal építették őket".
Kevesen vagyunk akiknek ez az élete
@MySee: Van hát. :) UFO-nak túl lassú.
www.origo.hu/tudomany/20180524-kutatok-megfejtettek-miert-nott-aranytalanul-nagyra-az-ember-agya.html
Persze az ősi elődök szóba sem jöhet, hogy hibrid faj vagyunk. Akkor pl. a delfinnek miért nagy az agya? Nagyobb mint az emberé.
süti beállítások módosítása